Praktijk voor Klassieke homeopathie Ilse Boekhout
Voorschoterlaan 40, 3062 KP Rotterdam
Jan Schoutenstraat 21, 3065 PD Rotterdam
tel: 010 4771941
mail: ilse@boekhout-homeopathie.nl

Lidnummer NVKH: 06-0847
btw nr: 118979188B01
kvk nr.: 24328954
AGBcode praktijk: 90001351
AGBcode Ilse Boekhout: 90022286

Routebeschrijving Voorschoterlaan 40

Auto

Vanaf richting Den Haag

Vanaf de A13 gaat u naar de A20 ri Utrecht. Neem afslag 15,Crooswijk/Kralingen. Aan het einde van de afslag slaat u links af. U blijft rechtdoor rijden. Op de Kralingse Plaslaan slaat u rechtsaf naar de Jericholaan. Aan het einde van de Jericholaan linksaf de Oudedijk op. Na ong 700 m slaat u rechts af naar de Voorschoterlaan. Let op het is betaald parkeren!

Vanaf richting Gouda

Vanaf de A20 gaat u naar de A16 richting Van Brienenoordbrug. U houdt de rechter rijstrook aan richting Kralingen. U neemt afslag 26 Kralingen. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf de Jacques Dutilhweg op. Aan het einde gaat u linksaf de Kralingse Zoom op om vervolgens weer rechtsaf te slaan naar de 's Gravenweg. Deze gaat over op de Oudedijk, vanwaar u op een gegeven moment links afslaat naar de Voorschoterlaan.  Let op het is hier betaald parkeren!

Vanaf richting Breda

Voor de Van Brienenoordbrug houdt u de linker rijstrook aan richting Centrum/Capelle aan den IJssel. Over de brug neemt u afslag 25 richting Centrum. Aan het einde van de afslag neemt u op de rotonde de 3e afslag richting Centrum. Na 270 m rechts aanhouden richting Honingerdijk. Vervolgens gaat u over op de Beneden Oostzeedijk. Daar slaat u rechtaf naar de Voorschoterlaan. Let op het is hier betaald parkeren!

Met openbaar vervoer:

Metro oost-west lijn halte Voorschoterlaan. Tram lijn 7 halte Voorschoterlaan.


Bekijk grotere kaart

Routebeschrijving Jan Schoutenstraat 21

Met de auto

Vanaf de snelweg A16

U neemt de afslag Kralingen. Aan het einde van de afslag gaat u links (als u vanaf Den Haag of Gouda komt) of rechts af (als u van de Brienenoordbrug afkomt) de Jacques Dutilhweg op. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Aan het einde van de weg, bij de T-splitsing gaat u rechtsaf. Na het bruggetje slaat u rechtsaf (net na de voetbalkooi) de Jan van Tilburgstraat in. De 4e straat linksaf is de Jan Schoutenstraat. 

Met openbaar vervoer

U kunt de praktijk makkelijk bereiken met de Metro. U stapt uit bij halte Capelse Brug. In de hal verlaat u links het metrostation. U steekt de weg schuin links over en gaat de Salvador Allendestraat in. Aan het einde van deze straat is een bruggetje. Over het bruggetje slaat u op de s Gravenweg rechts af, na ong 50 meter ziet u een fietspad aan de linkerkant. Deze gaat u in (Jan Worstpad). Aan het einde van dit pad gaat u rechts. De tweede straat aan uw linkerhand is de Jan Schoutenstraat.