Contactinformatie

Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Ilse Boekhout
Voorschoterlaan 40
3062 KP Rotterdam
Jan Schoutenstraat 21
3065 PD Rotterdam
telefoon: 010 4771941
mail: ilse@boekhout-homeopathie.nl

De praktijk is van maandag t/m donderdag te bereiken via mail en telefoon van 09.00 tot 16.30 uur. Bij geen gehoor, spreek dan duidelijk naam en telefoonnummer in. Ik bel of mail z.s.m. terug. 

 

 

Contactformulier

 Voor onbepaalde tijd neem ik geen nieuwe patiënten aan. Ik verwijs u graag door naar Arjan Domeni, info@arjandomeni.nl

 

 

Routebeschrijving Voorschoterlaan 40

Met de auto

Vanaf richting Den Haag
Vanaf de A13 ga je naar de A20 ri Utrecht. Neem afslag 15, Crooswijk/Kralingen.  Aan het einde van de afslag sla je links af. Blijf rechtdoor rijden. Op de Kralingse Plaslaan sla je rechtsaf naar de Jericholaan. Aan het einde van de Jericholaan linksaf de Oudedijk op. Na ong. 700 m sla je rechts af naar de Voorschoterlaan. Let op het is betaald parkeren!

 Vanaf richting Gouda
Vanaf de A20 ga je naar de A16 richting Van Brienenoordbrug. Hou de rechter rijstrook aan richting Kralingen. Neem afslag 26 Kralingen.  Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf de Jacques Dutilhweg op. Aan het einde ga je linksaf de Kralingse Zoom op om vervolgens weer rechtsaf te slaan naar de ‘s Gravenweg. Deze gaat over op de Oudedijk, vanwaar je op een gegeven moment links afslaat naar de Voorschoterlaan. Let op het is hier betaald parkeren!

Vanaf richting Breda
Voor de Van Brienenoordbrug hou je de linker rijstrook aan richting Centrum/Capelle a/d IJssel. Over de brug neem je afslag 25 richting Centrum. Aan het einde van de afslag neem je op de rotonde de 3e afslag richting Centrum. Na 270 m rechts aanhouden richting Honingerdijk. Vervolgens ga je over op de Beneden Oostzeedijk. Daar sla je rechtsaf naar de Voorschoterlaan. Let op het is hier betaald parkeren!

Met openbaar vervoer:
Metro oost-west lijn halte Voorschoterlaan. Tram lijn 7 halte Voorschoterlaan.

Deze locatie is niet rolstoel toegankelijk

 

Routebeschrijving Jan Schoutenstraat 21

Met de auto

Vanaf de snelweg A16
Neem de afslag Kralingen. Aan het einde van de afslag ga je links (als je vanaf Den Haag of Gouda komt) of rechts af (als je van de Brienenoordbrug afkomt) de Jacques Dutilhweg op. Bij de rotonde ga je rechtdoor. Aan het einde van de weg, bij de T-splitsing ga je rechtsaf. Na het bruggetje sla je rechtsaf (net na de voetbalkooi) de Jan van Tilburgstraat in. De 4e straat linksaf is de Jan Schoutenstraat.

Met openbaar vervoer
Je kunt de praktijk makkelijk bereiken met de Metro. Stap uit bij halte Capelse Brug. In de hal verlaat je links het metrostation. Steek de weg schuin links over en ga  de Salvador Allendestraat in. Aan het einde van deze straat is een bruggetje. Over het bruggetje sla je op de s Gravenweg rechts af, na ong 50 meter zie je een fietspad aan de linkerkant. Deze ga je in (Jan Worstpad). Aan het einde van dit pad ga je rechts. De tweede straat aan je linkerhand is de Jan Schoutenstraat.

Deze locatie is niet rolstoel toegankelijk