Wie ben ik

Ik ben Ilse Boekhout, geboren in 1962, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Sinds 1997 met veel plezier werkzaam als homeopate.

Na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik enkele jaren zoekende geweest naar een geschikte opleiding en/of geschikt werk, diverse banen gehad o.a. als secretaresse en stewardess en ook nog, weliswaar kort, culturele antropologie gestudeerd aan de Open Universiteit. Ondertussen begon mijn interesse in voeding en gezondheid te groeien wat uiteindelijk resulteerde in het volgen van de opleiding acupunctuur aan het Nederlands College Natuurgeneeskunde in Hilversum. De eerste jaren werden daar (de opleiding bestaat helaas niet meer) meerdere disciplines gedoceerd waaronder ook homeopathie. Daar was mijn eerste kennismaking met homeopathie en ik was gelijk verkocht, mijn specialisatie werd toen homeopathie.  En dat vak beoefen ik nu al ruim 20 jaar met heel veel plezier. 

Jan Schoutenstraat 21
3065 PD Rotterdam
Praktijkdagen:
Woensdag: 10.00 - 12.00 uur
Donderdag : 10.00 - 16.00 uur

Voorschoterlaan 40
3062 KP Rotterdam
Praktijkdagen:
Maandag: 13.00 - 20.00 uur
Woensdag: 13.00 - 18.00 uur

 De praktijk is van maandag t/m donderdag te bereiken via mail en telefoon.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is de praktijk gesloten. Indien u mij toch wilt spreken, neem dan telefonisch contact op en spreek duidelijk uw boodschap in. Ik bel dan zsm terug.

Overige berichten worden op maandag beantwoord.